- Berichten
- 1.147
Ik wilde het eerst niet posten, niet bijzonder genoeg, maar hij was zooooo lekker.
Helaas weinig foto's maar ik hoop dat jullie er van genieten.
Tegen elke kerst bestel ik een stuk of 30 Rollades voor zakenrelaties, helaas blijft er wel eens een over......
Dit zijn rollades van het bad Bentheimer schwein, zeer goed gekruid en erg mals.
Met de kerst maak ik ze meestal klaar in de Airfryer, uurtje op 160 en nog kwartier op 180, vergeleken met de supermarkt dingen is dit al een hele verbetering.. totdat ik er 1 op low en slow ging bereiden met de pelletgril, och och wat was die super lekker, vleessappen spoten er bijna uit van genot.
Na een uur of 5 op 107 a 121 graden was de kern 70, half uur onder de folie laten rusten en aangesneden.
Pas op, NSFW foto
Dabei nog maar eens spareribs mee laten garen in die 5 uur, ik moest aan het zuurstof, ook erg lekker namelijk, woorden schoten te kort.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Karbonades van de slager waren ook erg lekker. Peper, zout en paar keer aan de knoflook slingeren.
Helaas weinig foto's maar ik hoop dat jullie er van genieten.
Tegen elke kerst bestel ik een stuk of 30 Rollades voor zakenrelaties, helaas blijft er wel eens een over......
Dit zijn rollades van het bad Bentheimer schwein, zeer goed gekruid en erg mals.
Met de kerst maak ik ze meestal klaar in de Airfryer, uurtje op 160 en nog kwartier op 180, vergeleken met de supermarkt dingen is dit al een hele verbetering.. totdat ik er 1 op low en slow ging bereiden met de pelletgril, och och wat was die super lekker, vleessappen spoten er bijna uit van genot.
Na een uur of 5 op 107 a 121 graden was de kern 70, half uur onder de folie laten rusten en aangesneden.
Pas op, NSFW foto
Dabei nog maar eens spareribs mee laten garen in die 5 uur, ik moest aan het zuurstof, ook erg lekker namelijk, woorden schoten te kort.
Verstuurd vanaf mijn SM-G970F met Tapatalk
Karbonades van de slager waren ook erg lekker. Peper, zout en paar keer aan de knoflook slingeren.
Laatst bewerkt: