Vandaag sinds lange tijd weer een weekendje vrij. Dat heb je nou eenmaal als je in de zorg werkt. Dus jullie begrijpen het natuurlijk wel. De BBQ gaat weer aan. Op dit moment ligt er een rollade en kipfilet op m'n roostertje te roken.
Gister alles al lekker gekruid en even laten liggen in de koelkast. Vanmorgen rond 10:30 de Weber aangemaakt en klaargemaakt om te roken. Vanaf 11:00 uur ligt het er nu op. De bedoeling van me is om het langzaam te laten garen zodat het rond etenstijd klaar is. Kan niet wachten tot het 17:30 uur is!!

Gister alles al lekker gekruid en even laten liggen in de koelkast. Vanmorgen rond 10:30 de Weber aangemaakt en klaargemaakt om te roken. Vanaf 11:00 uur ligt het er nu op. De bedoeling van me is om het langzaam te laten garen zodat het rond etenstijd klaar is. Kan niet wachten tot het 17:30 uur is!!
