BasBQ
Beef en Steak

Ribs

 
 

nix13

Gemarineerd
Berichten
1.429
Vandaag weer ribs op het menu.

Omdat we wat later thuis waren maar voor de snellere (maar zeker niet mindere) manier gegaan.
De Easterwood methode dus, maar dan makkelijk.

Als rub de kant en klare stockyard rub gebruikt
Q opstoken en wachten maar
B2C40DEC-CB19-4332-90DD-75431AC19B18.jpg

Dan lekker in de glaze, ook hier weer de stockyard bbq sauce gebruikt.
Verder wel het recept aangehouden.

En dan heb je echt heerlijk sticky ribs die van het bot glijden.
7CA47F4E-E7E1-4793-99FC-C63BF7B7148F.jpg

9849E680-9461-41FF-B750-BFFDE1AC8645.jpg

En dat binnen no time in vergelijking met de 3-2-1
40DDAF11-121A-468D-8D57-026C74F5A53E.jpg


Dit zijn echt lekker snelle ribs, die we vaker gaan maken.

Nick.
 
Hmmmmm ziet er heerlijk uit hoor! Lust ik!
 
Honger!!!
 
Het is snacktijd hier, ik krijg er trek van....
 
Heerlijke ribjes!!
 
Easterwood altijd good....  :D
 
mooie ribbels en mooie foto's
 
Zien er pico uit!
Ik heb ze nu ook meerdere malen op deze manier gegaard en ik moet zeggen dat ik de noodzaak van 3.2.1 niet meer zo zie. Mischien alleen bij gebruik van rubs die veel suiker bevatten ofzo. De marge is bij deze methode wat minder en bij een kleine overshoot zijn ze dan zo zwart.
Maar voorlopig garen we ze hier ook a la Frits :p
 
Thanx all, denk dat ik deze volgende week maar weer eens maak.
Nu al trek in na een mindere q dag vandaag.

De rub die we een keer bij de Makro hadden gehaald op de BCC gedaan viel erg tegen.
Erg vlak van smaak en deed afbraak aan de verder goede kip.
F026AAE0-2CFD-4115-A4BF-0C0CF829E70D.jpg

 
Ribs, zo'n tijd niet meer gegeten (alweer 3 uur geleden), moet ik toch binnenkort maar weer eens doen :D
Jouw ribs zien er ook heerlijk uit, en die kip....jammer dat de smaak tegen viel maar hij (zij) zag er wel mooi uit!
 
Lekker! En als je maar twee racks hebt passen ze ook gewoon op het rooster hoor, dan kun je ze plat leggen en blijft je rekje schoon ;)
 
Zien er prima uit! Eergisteren nog op... veel te lang geleden..
 
Terug
Bovenaan Onderaan