Ik mag jullie melden: Het is goed gekomen!!
;D
Onze conclusie;
Rib # 1; Blues Hog dry rub afgelakt met Blues Hog Barbecue Sauce.
Standaard heerlijk en een groot favoriet in huize MarBQ.
Rib # 2; Todd's Dirt afgesprayd met een beetje appelsap.
Diepe aardse smaken die je doen denken of je in zuid Italie zit. Zeker een aanrader.
Rib # 3; De 'chinese' marinade waar wij van dachten chinees!!!wtf!!! maar goed.
Je kan goed proeven dat de marinade zijn werk heeft gedaan! Wat je bv bij de eerste twee 'dry rub's' proeft,
is voornamelijk de bark die lekker zijn werk doet in ??n hap rib!
Voor ons zijn dit de ribbels die je zo lekker wegknaagd!!
Verschil met de 'natte' marinade is dat het vlees echt is gemarineerd.
Ondanks dat ik ze nog wel even heb gemobt met de ingedikte marinade, geen krokante buitenkant die wij kennen
van de dry versie.
Wel heeft deze rib een hele goede en lekkere smaak en is deze perfect om in verschillende soorten BBQ sauce's te dopen,
en zo je gram te halen.
Al met al, wij hebben heerlijk gegeten (vergeet de zelfgemaakte appelmoes niet!)
Greetz Marco