BasBQ
Beef en Steak

Ribs van de Frontier

 
 
 

Ener

Pitmaster
Berichten
510
image_zps6c2769fa.jpg


Rub van 2 eetlepels bruinesuiker, 2 eetlepels paprikapoeder, 1 theelepel knoflookpoeder, 1 theelepel uienpoeder, 1/4 nootmuskaat, 1 theelepel gemalen peper en 1 theelepel gemalen zeezout.

image_zpsa2b6af7c.jpg


Na 3 uur op de grill en 2 uur met appelsap ingepakt , uiteindelijk met Sweet Baby Ray's Sweet Vidalia Onion ingesmeerd nog een uurtje op de gril gelegen.

image_zps7a979e63.jpg


image_zps91c870f1.jpg


Het resultaat was heerlijk!

Op advies in een ander topic de kolenmand helemaal vol gegooid en de temeratuur was nu perfect in te stellen en heeft 6 uur lang op ongeveer 107 graden gestaan.
 
lekker hoor, er is niet veel meer over zie ik  :)
 
Zie ik daar curry op de achtergrond staan? ;) lekker hoor!
 
Ziet er goed uit!!!
 
Lekker, Ja zo'n smoker is een super aanwinst voor ribbels (en veel andere dingen  ;D)
 
Boldeagle zei:
Lekker, Ja zo'n smoker is een super aanwinst voor ribbels (en veel andere dingen  ;D)

Inderdaad ik vind het heerlijk. Je kan er ook uren naar kijken, met een biertje.....8)
 
Ener zei:
Inderdaad ik vind het heerlijk. Je kan er ook uren naar kijken, met een biertje.....8)

Vind ik ook en dan hoeft ie nog geen eens aan te staan :D
 
Ziet er lekker uit hoor, tja lekker biertje en genieten hoe mooi de q op temp blijft
 
Terug
Bovenaan Onderaan