Beef en Steak

Ribs met de kids

 
 

Ragnarok

Vuurmaker
Berichten
52
De oudste dochter had zin in ribbetjes dus aan de slag met de Traeger. 2 soorten dry rubs gemaakt: een zoete op basis van bruine suiker en 1 rub op basis van koffie en kaneel, als experimentje. Waar ik het recept vandaan heb weet ik niet meer maar indien interesse zal ik het proberen opduiken.

We gingen voor een 3-2-1 en kersenpellets (130°C), maar wel de duur licht aangepast
- 2u15
- 1u30 (inpakken met basterdsuiker, appelsiensap en appelazijn)
- 30min

Ik vond de koffiesoort meer dan lekker qua kruiding, perfect combo met varkensvlees. De andere was qua smaak iets te weinig aanwezig.

Wel 1 opmerking: het inpakken zal teruggeschroefd worden naar 1 u want ik heb liefst toch een beetje ´bite´, en deze waren compleet fall of bone. De bark heeft wel mooi stand gehouden.
ca89f50069aed5879e877d128c84102d.jpg
7cd992347effd39824640ea766e4140a.jpg
967135a39b5daefff1c5cfdf2dc031fc.jpg
15a61c83b24072f282b8762701ca8f23.jpg
ea0037c6100e8e31a907df5ac6c0bdaf.jpg
b8a7c355d46e343609b368c799ea222f.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A226B met Tapatalk
 
Terug
Bovenaan Onderaan