- Berichten
- 491
Nu gebruik ik al een hele tijd de Noskos-BBQ saus voor mijn ribjes (op de Easterwood methode), en iedereen heeft het dan over de beste ribs ooit...
Dus die blijf ik gebruiken, echter ben ik nu ook op zoek naar een goede BBQ-saus die meer de zoetige kant op gaat.
Iemand een goed recept hiervoor in gedachten?
Ik wil mijn (klanten
) twee keuzes aanbieden... Pittig of zoet...
Mijn "klanten" zijn mijn collega's die ik op bestelling wil voorzien van mijn ribjes..., in hun zaterdag dienst...
Thanx in advance...
Dus die blijf ik gebruiken, echter ben ik nu ook op zoek naar een goede BBQ-saus die meer de zoetige kant op gaat.
Iemand een goed recept hiervoor in gedachten?
Ik wil mijn (klanten

Mijn "klanten" zijn mijn collega's die ik op bestelling wil voorzien van mijn ribjes..., in hun zaterdag dienst...
Thanx in advance...