Vandaag de eerste keer de WSM gebruikt voor een sessie spareribs.
Recept gevolgd van Noskos 'classic spareribs'.
De WSM aangestoken volgens de minion methode. Gebruikt rookhout: 2 grote stukken Hickory en 2 kleine blokjes beuk. Verassend hoe goed de WSM de temperatuur constant kan houden!! Super apparaat, ter controle een kernthermometer bij het rooster gelegd, klopt exact!
Hieronder zal ik wat foto's toevoegen van de sessie (nog even uitvinden hoe..).
Resultaat; lekkere ribs, echter teveel rooksmaak. Daarnaast mogen ze gerust nog een uurtje erbij hebben zodat ze nog wat malser worden! Maar voor een eerste sessie; niet slecht!
Recept gevolgd van Noskos 'classic spareribs'.
De WSM aangestoken volgens de minion methode. Gebruikt rookhout: 2 grote stukken Hickory en 2 kleine blokjes beuk. Verassend hoe goed de WSM de temperatuur constant kan houden!! Super apparaat, ter controle een kernthermometer bij het rooster gelegd, klopt exact!
Hieronder zal ik wat foto's toevoegen van de sessie (nog even uitvinden hoe..).
Resultaat; lekkere ribs, echter teveel rooksmaak. Daarnaast mogen ze gerust nog een uurtje erbij hebben zodat ze nog wat malser worden! Maar voor een eerste sessie; niet slecht!