- Berichten
- 41
Deze zondag weer eens verder ge?xperimenteerd met de Weber. Dit keer Low&slow ribs met rub en glaze uit het boek van Julius Jaspers-Smart BBQ.
Foto's zeggen meer dan 1000 woorden 
		
		
	
	
		 
	
De Ribs gingen er rond 12:00 op bij een temp van 110.
		 
	
De ribben zagen er rond 15:00 al gruwelijk lekker uit
		 
	
Ingepakt in folie voor fase 2. (Met een scheutje appelsap)
En het laatste gedeelte met de glaze
		 
	
Eindresultaat was fantastisch! Mijn vrouw heeft 2x zoveel vlees gegeten dan normaal ik zou niets anders doen, was goed zoals het ging.
 ik zou niets anders doen, was goed zoals het ging. 
Oja, behalve dat ik door onze mede BBQer Ramsteen werd geattendeerd op de plastic dopjes onder de spare-rib houder terwijl ze al op de bbq lagen.. Gelukkig nog niet gesmolten en kon ik ze er nog af draaien..
		 
	
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Foto's zeggen meer dan 1000 woorden
 
		
		
	
	 
	De Ribs gingen er rond 12:00 op bij een temp van 110.
 
	De ribben zagen er rond 15:00 al gruwelijk lekker uit

 
	Ingepakt in folie voor fase 2. (Met een scheutje appelsap)
En het laatste gedeelte met de glaze
 
	Eindresultaat was fantastisch! Mijn vrouw heeft 2x zoveel vlees gegeten dan normaal
 ik zou niets anders doen, was goed zoals het ging.
 ik zou niets anders doen, was goed zoals het ging. Oja, behalve dat ik door onze mede BBQer Ramsteen werd geattendeerd op de plastic dopjes onder de spare-rib houder terwijl ze al op de bbq lagen.. Gelukkig nog niet gesmolten en kon ik ze er nog af draaien..

 
	Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
	 
			 
			 Verder geserveerd met komkommer en tzatziki.
  Verder geserveerd met komkommer en tzatziki. 
 
		
 
 
		 
 
		 
 
		 
 
		