BasBQ
Beef en Steak

Ribeye stake met aardappelgratin en haricot verts

 

Kalekolen

Vuurmaker
Berichten
54
Heerlijke ribeye stake vers bij de boer gekocht. Samen met een aardappelgratin en wat haricot verts met katenspek. Eerst de gratin op 200 graden 20min klaargemaakt en vervolgens de ribeye kleine 4min per kant gegrilled. Even laten rusten en in de tussentijds kort de haricot verts klaargemaakt. Al met al erg lekker👏🏻
38C3D123-E563-4E76-85D8-1C15A95BD685.jpeg

26DA69CA-A45A-4DE3-9AB9-BE212942ACD8.jpeg

802619CD-8F36-4DD4-83DE-16722F4314A2.jpeg
135C432B-A24B-4298-85A8-BCA6E681EC40.jpeg
4F634C24-E7AF-4AA2-BA16-71BD1AAC8A6B.jpeg
211CBF15-C9D1-404C-904F-DA8419FB3F97.jpeg
7565725E-2592-4EC5-BEA2-1105C17648E1.jpeg


0198481D-5353-4D17-9E4B-3F15C0C081C3.jpeg


16F65715-88EE-4E33-9F1E-917D9194E245.jpeg
 
Oe, erg mooie plaatjes.
zal zeker gesmaakt hebben.
Weet je wat een goeie rib-eye nog beter maakt…. Maldon zout, meer niet.
 
Da’s een mooi maaltje zo. Mooi die Ribeye met die grillmarks
 
Dat zal lekker genieten zijn geweest. Ribeye prachtig rood van binnen met goede grillmarks voor smaak en de presentatie 😁
 
Maldon zout zijn hele grote piramidevormige zoutflakes.
Worden verkocht in kleine kartonnen doosjes.

sinds wij deze ontdekt hebben willen ze hier niks anders meer als “finishersalt”
 
😋😋 mooie plaatjes en een lekkere steak.
 
Terug
Bovenaan Onderaan