Beef en Steak

Ribeye reverse sear

Jim

Tondelzoeker
Berichten
17
Vandaag een Rib-Eye gemaakt, reverse sear. Indirect tot 52 graden. 10 minuten laten rusten in folie, toen nog 90 seconde direct op beide kanten.

IMG_4990.jpeg


IMG_4991.jpeg


IMG_4994.jpeg


IMG_4996.jpeg
 
Als je van well done houdt...well done.
Voor mij veel te ver. Zo'n dunne lap zou ik ook alleen direct grillen tot 50-52 graden.
 
Niets mis met een lekkere ribeye,
Tot een dikte van 1" kan je ze rustig direct sear doen. Kerntemp. Is uiteraard afh van eigen smaak.
 
  • Leuk
Waarderingen: Jim
Heerlijk stuk vlees, en tja… cuisson is natuurlijk erg persoonlijk. Hoewel ik het op de fot o niet helemaal goed kan zien. Als jij tevreden bent id het een geslaagde sessie!
 
  • Leuk
Waarderingen: Jim
Mooi romig vetje... zalig Chef!
 
  • Leuk
Waarderingen: Jim
Terug
Bovenaan Onderaan