- Berichten
- 289
Laatst bij de Lidl zag ik een ribeye die er te mooi uit zag, dus hop in het karretje.
Een paar weken geleden had ik bij V&R de "Ri-ra-rub" goed geraden en heb toen de "Flaps 20 Thriller Steak and Brisket Rub" gewonnen en die wilde ik graag uitproberen. Meestal gebruik ik Rudy's Rub (uit Texas, maar hier niet makkelijk te krijgen) of gewoon zout/peper/knoflook en dus was het een keer tijd voor wat anders.
Eerst even goed gerubt en een paar uur terug in de koelkast (ja, het kan korter, maar ik moest ook nog andere dingen doen en nu kon het er even snel tussendoor).
Daarna op de grill, tot een kerntemperatuur van ongeveer 52 graden en toen nog even in een gietijzeren pannetje (dat natuurlijk mee opgewarmd had al die tijd) een dun korstje gegeven.
Het resultaat mocht er zijn.
Een paar weken geleden had ik bij V&R de "Ri-ra-rub" goed geraden en heb toen de "Flaps 20 Thriller Steak and Brisket Rub" gewonnen en die wilde ik graag uitproberen. Meestal gebruik ik Rudy's Rub (uit Texas, maar hier niet makkelijk te krijgen) of gewoon zout/peper/knoflook en dus was het een keer tijd voor wat anders.
Eerst even goed gerubt en een paar uur terug in de koelkast (ja, het kan korter, maar ik moest ook nog andere dingen doen en nu kon het er even snel tussendoor).
Daarna op de grill, tot een kerntemperatuur van ongeveer 52 graden en toen nog even in een gietijzeren pannetje (dat natuurlijk mee opgewarmd had al die tijd) een dun korstje gegeven.
Het resultaat mocht er zijn.