- Berichten
- 290
Weer zo'n "ierse" ribeye van Lidl genomen. Omdat noskos van de vorige vroeg hoe het er voor de bereiding uit zag eerst even wat foto's gemaakt:
De gaatjes die te zien zijn in de tweede foto zijn een gevolg van de verpakking, niets geks verder.
Ik heb toch wat van dat vet afgesneden om in de gietijzeren pan uit te bakken (wat sommigen vast een schande zullen vinden, maar daar trek ik me lekker niets van aan), misschien zelfs iets te weinig. Ik heb er dezelfde rub als de vorige keer op gedaan (een of andere "caribische" rub).
Daarna op de grill, met het uitgesneden vet in de pan (op de foto al helemaal uitgebakken).
Toen de kerntemperatuur op 49 zat nog even in de hele hete pan afgebakken, met een fantastisch resultaat (vind ik).
De gaatjes die te zien zijn in de tweede foto zijn een gevolg van de verpakking, niets geks verder.
Ik heb toch wat van dat vet afgesneden om in de gietijzeren pan uit te bakken (wat sommigen vast een schande zullen vinden, maar daar trek ik me lekker niets van aan), misschien zelfs iets te weinig. Ik heb er dezelfde rub als de vorige keer op gedaan (een of andere "caribische" rub).
Daarna op de grill, met het uitgesneden vet in de pan (op de foto al helemaal uitgebakken).
Toen de kerntemperatuur op 49 zat nog even in de hele hete pan afgebakken, met een fantastisch resultaat (vind ik).