BasBQ
Beef en Steak

Ribeye met schuifmaat

werd getriggerd door de schuifmaat in de titel 😁
prachtig stuk vlees Peter. Eigenlijk heb je gewoon een heel lekker bordje eten gehad.
Topmaaltijd.
 
Mooi gedaan Peter, ziet er heerlijk uit van mij mag hij roder maar dat is een kwestie van smaak.
Alleen dat rusten begrijp ik niks van waarom willen alle mensen dit laten rusten?
Degene die dit fabel heeft verzonnen moeten ze opsluiten, niet meer doen.;)
Je vlees is al niet te warm en dan laat je het gewoon weer 10 minuten koud worden, zonde en nergens voor nodig
Dat je dat bij PP doet of Brisket, OK, maar die zijn gloeiend heet.
Heb bij de laatste keer PP de procureur in de ovenschaal gelegd, folie eraf waardoor ook alle sappen in de schaal lopen en meteen gaan pullen.
Eindresultaat: perfect sappig.
Oftewel: laten rusten en sap apart opvangen doe ik niet meer.

Overigens liet ik rund, eend, lam, etc. sowieso al niet rusten vanwege het afkoelen idd. Heb er niet minder om gegeten.
 
Terug
Bovenaan Onderaan