BasBQ
Beef en Steak

Ribeye, krieltjes en courgette

 

Raykes

Sprokkelaar
Berichten
29
Vandaag na mijn werk maar meteen mijn kamado op temperatuur gebracht. High and fast!

In een gietijzeren pan de krieltjes, gesnipperd uitje, knoflook en courgette gegaard op gloeiend houtskool van ECHT. Beetje vuurkruiden aan de kooltjes toegevoegd zodat de buren ook kunnen genieten;)
Van de ribeye een mooie steak gesneden van 250 gram.
Een rub gemaakt van gerookte paprika poeder(picante), knoflook, tijm en zeezout.
4 minuten aan weerszijde op de hete Q.
Trancheren en heerlijk samen met de aardappelschotel op eten!
Eenvoudig maar zo lekker!!!
EAB36630-31F1-476F-807C-3152D77FF08C.jpeg
99C4A698-D336-4B2B-A061-5CE5E950F708.jpeg
E3763AD2-137B-43FD-A177-313B61F06668.jpeg
E58F95B2-3128-49FF-8347-4D58620527EF.jpeg
C465570E-4345-4064-A19B-157E40E11228.jpeg
 
Laatst bewerkt:
Pfoe, ziet er lekker uit!
 
Wat een lekker stukje vlees is zo'n ribeye toch had best een stukje mee willen happen ;)
 
Ik spreek inmiddels uit ervaring.... dit moet fantastisch zijn geweest.

leuk om te zien
 
Aardappels in de gietijzerpan op een kolenvuur is al top. En dan samen met een ribeye. Dat is lekker zeg. Lust ik wel
 
Terug
Bovenaan Onderaan