- Berichten
- 2.982
Vandaag op het menu: Canadees ribeye...
De slager bij Hanos had voor mij een mooi stuk gesneden. Dit zou het nieuwe USA ribeye zijn, met de kwaliteit dus zoals USA vroeger was.
Aangezien ik met kerst gewoon te moe was om fatsoenlijk te bbq'n, had ik nog iets in het vat zitten.
Lekker simpel, peper/zout, in chimchurri gebakken boontjes en verse frieten.
Oh en voor vrouwlief een gemarineerde varkenshaassate...iets met niet lusten...
De kamado naar 90 graden gebracht en gaan. Bij 46 graden affakkelen en tijdens het rusten de boontjes en frieten bakken.
Enfin, de foto's zeggen genoeg, geiler wordt het niet. Dit Canadees rundvlees is echt Goddelijk, beste wat ik in tijden heb gegeten... Voorlopig alleen verkrijgbaar in Antwerpen, Delft en Apeldoorn dacht ik.
Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk
De slager bij Hanos had voor mij een mooi stuk gesneden. Dit zou het nieuwe USA ribeye zijn, met de kwaliteit dus zoals USA vroeger was.
Aangezien ik met kerst gewoon te moe was om fatsoenlijk te bbq'n, had ik nog iets in het vat zitten.
Lekker simpel, peper/zout, in chimchurri gebakken boontjes en verse frieten.
Oh en voor vrouwlief een gemarineerde varkenshaassate...iets met niet lusten...
De kamado naar 90 graden gebracht en gaan. Bij 46 graden affakkelen en tijdens het rusten de boontjes en frieten bakken.
Enfin, de foto's zeggen genoeg, geiler wordt het niet. Dit Canadees rundvlees is echt Goddelijk, beste wat ik in tijden heb gegeten... Voorlopig alleen verkrijgbaar in Antwerpen, Delft en Apeldoorn dacht ik.







Verstuurd vanaf mijn SM-G935F met Tapatalk