Binnenkort in de avond als de kids op bed liggen het rijk alleen en gepland om een steak sandwich te maken met een mooie gemarineerde ribeye (duimdik) en pico de gallo.
Normaal doe ik reverse sear maar nu wil ik de bereiding wat inkorten dus direct met een dome temperatuur van ±200c
Om te zorgen dat het wel een mooie garing (52c kern) wil ik even weten hoelang ik per kant ongeveer moet grillen met de deksel dicht. Ik heb wat recepten en video's bekeken en daar zie ik vaak in totaal ±4 min per kant. Om de 2 min even kwartslag draaien voor de grillmarks. Dat is langer dan ik dacht.
Uiteraard zal ik de kerntemperatuur in de gaten houden maar een paar handvatten is wel handig
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
Normaal doe ik reverse sear maar nu wil ik de bereiding wat inkorten dus direct met een dome temperatuur van ±200c
Om te zorgen dat het wel een mooie garing (52c kern) wil ik even weten hoelang ik per kant ongeveer moet grillen met de deksel dicht. Ik heb wat recepten en video's bekeken en daar zie ik vaak in totaal ±4 min per kant. Om de 2 min even kwartslag draaien voor de grillmarks. Dat is langer dan ik dacht.
Uiteraard zal ik de kerntemperatuur in de gaten houden maar een paar handvatten is wel handig
Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk