- Berichten
- 240
Tijd om lekker te grillen. Een mooi stuk Iers ribeye gekocht (2,6kg) om meerdere sessies mee te doen. Om te beginnen dus hot&fast, smullen maar. De Q naar 180 graden gebracht. Aardappels erop en na enige tijd het vleesch. De grote mensen lappen indirect naar 40 graden kerntemperatuur, die voor de kinderen waren wat dunner en lagen er net zolang op. Het vlees mocht daarna even rusten, de Q moest aan de bak om hier gietijzer op te warmen. Daarna 2 x2 minuutje afgrillen en smullen! Al met al hebben de aardappels er een uur opgelegen en waar meer dan gaat.
Omdat het vleesch wel beviel, het rest in nog 5 dikkke plakken gesneden en de rest in een low&slow piece van +-600/700 gram:
Smullen!
Omdat het vleesch wel beviel, het rest in nog 5 dikkke plakken gesneden en de rest in een low&slow piece van +-600/700 gram:





Smullen!