BasBQ
Beef en Steak

Ribbels volgens Noskos Classic Spareribs recept

 
 
 

A6-owner

Vuurmaker
Berichten
94
Nu voor de derde keer spareribs gemaakt.
Nu volgens Noskos Classic Spareribs recept. En ik moet zeggen... 3 maal scheepsrecht. W?t een heerlijke recept is dit.

Omdat ik 8 ribracks zou doen had ik het recept van de rub verdubbeld. Dit was n?t iets te weinig eigenlijk.

Wie van de drie? Het is toch gewoon de smoker geworden.


Op de achtergrond het recept op bbq-nl.com.


De afgemeten hoeveelheid voor 8 racks.


Ontdaan van het vlies.


In de rub en daarna een nacht de koelkast in.


Tussendoor ieder uur ingesmeerd met de mopsaus volgens genoemd recept.
Na 3,5 uur ingesmeerd met de BBQ saus.




Op 1 ribbel ontbrak een stukje... geen idee hoe dat kwam.  :p


Heerlijk bij de zuurkool.


2 dagen heerlijk van gegeten en volgens de 3 dames absoluut voor herhaling vatbaar.  ;)
 
Schuif maar een rackje naar mij door hoor! Zien er tip-top uit  :)
 
Ja hoor! Kom maar op met een half slab!
 
Lekker hoor! Ik mag dinsdag weer! B-)
 
lust ik wel, zien er goed uit
 
Lekker een volle bak ribbels op de smoker....
Zo wil ik ook wel een maaltje :)
 
Mooie ribbels zo.
 
Mooie ribbels maat!!

Maar in het vervolg gewoon een paar grote bussen kruiden halen en een voorraadje van de rub maken.
Dan heb je nooit te kort.
Dennis zijn blog is en blijft het ideale startpunt voor elke beginnende bbq-er
Daar verdient hij toch weer die grote pluim voor.

Ik ken wat mensen die binnenkort in persoon komen beoordelen of het allemaal wel waar is wat je schrijft.... :D
 
Ziet er goed uit. Heb al veel verschillende recepten gebruikt maar deze blijven favoriet!!
 
Ik lust dit wel!!
 
Altijd lekker goede ribbels
 
schuif maar door!
 
Heb ze zelf ook net op, maar deze mogen er zeker ook zijn hoor  :)
Zien er heerlijk uit.

Mac
 
Thanks allemaal.

Inspiratie genoeg hier in ieder geval.

Poetsertje zei:
Mooie ribbels maat!!

Maar in het vervolg gewoon een paar grote bussen kruiden halen en een voorraadje van de rub maken.
Dan heb je nooit te kort.
Dennis zijn blog is en blijft het ideale startpunt voor elke beginnende bbq-er
Daar verdient hij toch weer die grote pluim voor.

Ik ken wat mensen die binnenkort in persoon komen beoordelen of het allemaal wel waar is wat je schrijft.... :D
Die ken ik toevallig ook ;) en die zullen binnenkort ook de uitnodiging ontvangen.
 
Terug
Bovenaan Onderaan