- Berichten
- 670
Hoi hoi..
Nou vandaag lekker ribbels.. deze waren al kant en klaar van de sligro.. niks mis mee.
Het ging er vooral om, om te kijken of we een indirecte zone konden maken..en of we wat rook konden toevoegen..
Alles begint natuurlijk met een voorafje..
Indirecte zone gecreëerd door extra dik aluminium folie rond een aluminium tray te plaatsen..
Vervolgens een rook bundel gemaakt van eik snippers in een aluminium propje met lucht gaatjes geprikt..
Even bijkomen hoor..
Zie hier.. rook uit de electra koepel
Ribbs er op.. ( geen foto .. niet gebeurd)
30 min later..
Nou... alles 30 min in de rook gelegen.. dat ging goed.. op het einde toch even boven het directe gedeelte gelegd...
Toen lekker eten..
Nou prima ribbs voor kant en klaar..
Rook was mooi aanwezig.. en testje is vooral geslaagd..
Een dezer dagen gaan we toch een gerookte kipfiletje proberen..
Nu nog een toetje en ik ben gelukkig..
Dank voor het lezen
Nou vandaag lekker ribbels.. deze waren al kant en klaar van de sligro.. niks mis mee.
Het ging er vooral om, om te kijken of we een indirecte zone konden maken..en of we wat rook konden toevoegen..
Alles begint natuurlijk met een voorafje..
Indirecte zone gecreëerd door extra dik aluminium folie rond een aluminium tray te plaatsen..
Vervolgens een rook bundel gemaakt van eik snippers in een aluminium propje met lucht gaatjes geprikt..
Even bijkomen hoor..
Zie hier.. rook uit de electra koepel
Ribbs er op.. ( geen foto .. niet gebeurd)
30 min later..
Nou... alles 30 min in de rook gelegen.. dat ging goed.. op het einde toch even boven het directe gedeelte gelegd...
Toen lekker eten..
Nou prima ribbs voor kant en klaar..
Rook was mooi aanwezig.. en testje is vooral geslaagd..
Een dezer dagen gaan we toch een gerookte kipfiletje proberen..
Nu nog een toetje en ik ben gelukkig..
Dank voor het lezen