BasBQ
Beef en Steak

Ribbels! Lekkah!

 
 

Xander

Stoker
Berichten
309
Gisteren de Q weer aangehad. Ditmaal weer eens ribbels. Ze waren weer heerlijk.

c3a72312a98c379c86674cb8ec0a6d6d.jpg
892239223bd06d0009db22b580c2d419.jpg
f6943f0699fd6c944ae6afc13626b97b.jpg
6499c01021714e9d4a5f4990f9a5dc04.jpg
ebc0effa3522cd3d5617a61c897022f5.jpg
6964c2ce5782cc0a961996d604c42fad.jpg
f18caba0601572a69b49cff6cbf39c3e.jpg


Bedankt voor het kijken....
 
Lust ik wel
 
Ribbels altijd lekker
 
Yum. Die van mij gaan er morgen op samen met een kleine PP. Als ik deze foto's zie kan ik weer niet wachten

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Zo dat ziet er lekker uit. Krijg hier spontaan trek op wintersport. Wiener Schnitzel gaat toch vervelen :)
Weet gelijk wat 1e weekend na thuis komst erop gaat. Thx
 
Hallo xander,
Zien er heerlijk uit.
Ik ben een beginnende slow bbq'er.
Wil je de samenstelling van uw rub eens doorgeven en vooral van uw glaze , hiervan vind ik niet echt een duidelijke samenstelling.

Gr Charly
 
Ribbels altijd lekker!!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Imperial Guard zei:
Ribbels altijd lekker!!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Dat is geheim.....

Neehoor. Het zijn rub uit Amerika. Dus heb zo geen recept. Het enige dat ik kan zeggen is dat die rubs echt beter zijn dan onze Europese.

Qua mop heb ik gewoon een bbq saus van de Hoogvliet gebruikt met een beetje whisky, appelsap en honing.
 
Oei. Verkeerde gequote.
 
Mooi!
Ribbels blijven een topper, altijd lekker. Mag je me voor wakker maken
 
Xander zei:
Imperial Guard zei:
Ribbels altijd lekker!!


Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Dat is geheim.....

Neehoor. Het zijn rub uit Amerika. Dus heb zo geen recept. Het enige dat ik kan zeggen is dat die rubs echt beter zijn dan onze Europese.

Qua mop heb ik gewoon een bbq saus van de Hoogvliet gebruikt met een beetje whisky, appelsap en honing.


Spammodus aan: 

Die van ons dus nog niet geproefd !




Spammodus uit:
 
Stuur maar een potje op.  :D
 
Terug
Bovenaan Onderaan