Omdat ik afgelopen zaterdag alleen thuis was en voor mezelf wat te eten moest maken maar wat ribbels gehaald om eena op de 321 methode te maken.
De avond ervoor de ribbels ingesmeerd met American mosterd en Pig Powder ( smokey goodness)
Eitje aangeslingerd. en ribbels er op.
Na 3 uur ingepakt met wat appelsap.
Daarna ingesmeerd met Jack D BBQ saus en teruggelegd.
Eigenlijk waren ze al veel te gaar. het bot viel er bij 1 spontaan uit. Kortom het werd een zootje.
Ik had een Courgette gekruid met Visch Kruiden van Brethoniere als groente. Gezien ergens op "de buitenkeuken van"
Conclusie: super lekker alleen de Ribbels waren net te ver.
De avond ervoor de ribbels ingesmeerd met American mosterd en Pig Powder ( smokey goodness)
Eitje aangeslingerd. en ribbels er op.
Na 3 uur ingepakt met wat appelsap.
Daarna ingesmeerd met Jack D BBQ saus en teruggelegd.
Eigenlijk waren ze al veel te gaar. het bot viel er bij 1 spontaan uit. Kortom het werd een zootje.
Ik had een Courgette gekruid met Visch Kruiden van Brethoniere als groente. Gezien ergens op "de buitenkeuken van"
Conclusie: super lekker alleen de Ribbels waren net te ver.