Beef en Steak

Rib fipfingers.

bertus bokworst

Tondelzoeker
Berichten
8
Mijn vrouw zou graag ribfingers willen eten VANDAAG. Dus marineren is geen optie wil hem graag wel stikky hebben iemand een recept.?
 
Je kunt ook 'marineren' en het direct op de BBQ gooien. Het idee dat marinade in je vlees trekt klopt namelijk niet / nauwelijks (en daarmee is lang marineren grotendeels zinloos). Zout kan wel je vlees intrekken, maar dat is pekelen.

Naar aanleiding van deze post even onderzocht hoeveel zin marineren heeft. Conclusie: het kan wel zinnig zijn in bepaalde gevallen. Goede genuanceerde video:
 
Laatst bewerkt:
Hey, ik gebruik als rub de standaard rub van green egg zelf ( zoek op broodje pulled pork)

Liggen toevallig nu in de rub.( 3 uur)

Ik bereid deze op een pellet smoker

Recept van noskos 150 graden 1,5 uur
 
Mijn vrouw zou graag ribfingers willen eten VANDAAG. Dus marineren is geen optie wil hem graag wel stikky hebben iemand een recept.?

Lekker met wat peper en zout knapperig grillen (direct) en dan in een badje van zoete stickie saus (zeker chilisaus met wat extra gember) dopen en op een broodje met wat rucola... jippie!
 
Laatst bewerkt:
Terug
Bovenaan Onderaan