Je gebruikt een verouderde webbrowser. Het kan mogelijk deze of andere websites niet correct weergeven. Het is raadzaam om je webbrowser te upgraden of een browser zoals Microsoft Edge of Google Chrome te gebruiken.
Je kunt ook 'marineren' en het direct op de BBQ gooien. Het idee dat marinade in je vlees trekt klopt namelijk niet / nauwelijks (en daarmee is lang marineren grotendeels zinloos). Zout kan wel je vlees intrekken, maar dat is pekelen.
Naar aanleiding van deze post even onderzocht hoeveel zin marineren heeft. Conclusie: het kan wel zinnig zijn in bepaalde gevallen. Goede genuanceerde video:
Lekker met wat peper en zout knapperig grillen (direct) en dan in een badje van zoete stickie saus (zeker chilisaus met wat extra gember) dopen en op een broodje met wat rucola... jippie!
Deze site maakt gebruik van cookies om de inhoud te personaliseren, jouw ervaring aan te passen en om je ingelogd te houden als jij je registreert.
Door deze site te blijven gebruiken, stem je in met ons gebruik van cookies.