- Berichten
- 221
Hoi,
Morgen is het zo ver.. eens een keer maar voor 2 man de bbq aasteken...
En dacht ik verwen me zelf eens met een door een vriend gekregen cadeau bon van de keurslager.
Een lekkere 250 dagen gerijpte graan gevoerde Rib Eye gekocht. Even door de prijs heen kijken.. .maar deze mag morgen alleen maar 100% top zijn.
Mijn vrouw vroeg of ik hem bij de juwelier gekocht had
In deze post ging iemand ook voor een luxe stuk vlees: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/wagyu-runder-rib-eye.32857/
Dit was in de skilet... heeft dat voordelen dan een gietijzeren rooster ? Ik vind de grill markering altijd erg leuk.
Zelf hou ik van wat rood vlees...
En was eigenlijk van plan om reverse sear te gaan... indirect tot kern temp 38 en dan de laatste 10 graden even lekker aanzetten op het gietijzer.
Mochten jullie tips hebben hou ik mij aanbevolen.
Fotos komen morgen...
Nu eerst mijn bloemkoolbom in de gaten houden
Morgen is het zo ver.. eens een keer maar voor 2 man de bbq aasteken...
En dacht ik verwen me zelf eens met een door een vriend gekregen cadeau bon van de keurslager.
Een lekkere 250 dagen gerijpte graan gevoerde Rib Eye gekocht. Even door de prijs heen kijken.. .maar deze mag morgen alleen maar 100% top zijn.
Mijn vrouw vroeg of ik hem bij de juwelier gekocht had
In deze post ging iemand ook voor een luxe stuk vlees: https://www.bbqgenootschap.nl/threads/wagyu-runder-rib-eye.32857/
Dit was in de skilet... heeft dat voordelen dan een gietijzeren rooster ? Ik vind de grill markering altijd erg leuk.
Zelf hou ik van wat rood vlees...
En was eigenlijk van plan om reverse sear te gaan... indirect tot kern temp 38 en dan de laatste 10 graden even lekker aanzetten op het gietijzer.
Mochten jullie tips hebben hou ik mij aanbevolen.
Fotos komen morgen...
Nu eerst mijn bloemkoolbom in de gaten houden
Laatst bewerkt: