- Berichten
- 826
Het was weer zo'n dag om lekker buiten te koken. Eerder al viel mijn oog op een mooi stukje Rib eye. Schoongemaakt en in twee gelijke stukken gesneden Vandaag was het zover de tweede helft klaar te maken.
Eerst gegaard naar een kern van 42 en daarna rusten, setup aanpassen. Het blijft een uitdaging alles te samen klaar te hebben. Er zaten immers ook nog gepofte aardappelen, boontjes in spek en groene asperges bij.
Garing was top voor zoals wij 'm graag eten medium-rood.
Uiteindelijk heerlijk gegeten voor een doordeweekse dag....
Foto's zeggen meer.
Bedankt voor het lezen ...
Eerst gegaard naar een kern van 42 en daarna rusten, setup aanpassen. Het blijft een uitdaging alles te samen klaar te hebben. Er zaten immers ook nog gepofte aardappelen, boontjes in spek en groene asperges bij.
Garing was top voor zoals wij 'm graag eten medium-rood.
Uiteindelijk heerlijk gegeten voor een doordeweekse dag....
Foto's zeggen meer.
Bedankt voor het lezen ...




