- Berichten
- 48
Twijfelde beetje of dit low & slow is of high & fast... maar aangezien hij langer low & slow was dan high & fast zet ik hem gewoon hier neer 
Voor mij een hele hoop eerste keren, nog nooit Picanha op (laat staan gemaakt), en ook de saus nog nooit gegeten of gemaakt... chimichurri... zal wel een doodzonde zijn om het niet te kennen maar goed, kun je nagaan hoeveel lekkers ik nog allemaal voor het eerst mag gaan proeven... :blush: :>
Begon gisteren met de 'voorpret'
Allemaal in de vijzel voor de chimichurri, overigens hierna in de blender gedaan, bleek in de praktijk beter te werken dan de vijzel... volgende keer maar in ??n keer er in denk ik zomaar :-O
Het vlees kon er op
Misschien wat onnodig maar aangezien ik de Fireboard na aanschaf nog niet had gebruikt, laat staan de Drive ventilator deze sessie ook maar eens mee gespeeld. Leuk en nuttig speelgoed
Bij 48 graadjes kern opgestookt naar 200-230 graden en searen maar!
Klaar om te snijden!
Het eind resultaat
Heerlijk vlees, vet was wel wat te dik om allemaal op te eten voor mij persoonlijk (mijn zwager had er overigens geen moeite mee =D>) lekker mals en sappig, de chimichurri is ook wel onwijs geslaagd bij dit vlees hoor. :blush:
Linkje naar de Fireboard sessie voor mogelijke ge?nteresseerde; https://share.fireboard.io/760030

Voor mij een hele hoop eerste keren, nog nooit Picanha op (laat staan gemaakt), en ook de saus nog nooit gegeten of gemaakt... chimichurri... zal wel een doodzonde zijn om het niet te kennen maar goed, kun je nagaan hoeveel lekkers ik nog allemaal voor het eerst mag gaan proeven... :blush: :>
Begon gisteren met de 'voorpret'

Allemaal in de vijzel voor de chimichurri, overigens hierna in de blender gedaan, bleek in de praktijk beter te werken dan de vijzel... volgende keer maar in ??n keer er in denk ik zomaar :-O

Het vlees kon er op


Misschien wat onnodig maar aangezien ik de Fireboard na aanschaf nog niet had gebruikt, laat staan de Drive ventilator deze sessie ook maar eens mee gespeeld. Leuk en nuttig speelgoed


Bij 48 graadjes kern opgestookt naar 200-230 graden en searen maar!

Klaar om te snijden!

Het eind resultaat
Heerlijk vlees, vet was wel wat te dik om allemaal op te eten voor mij persoonlijk (mijn zwager had er overigens geen moeite mee =D>) lekker mals en sappig, de chimichurri is ook wel onwijs geslaagd bij dit vlees hoor. :blush:
Linkje naar de Fireboard sessie voor mogelijke ge?nteresseerde; https://share.fireboard.io/760030