Beef en Steak

Reverse Sear biefstuk

 
 

erik_schreurs8

Pitmaster
Berichten
836
Zojuist heb ik ook de reverse Sear methode geprobeerd

f296766d4027ec29a8c07340fa03920a.jpg
kern tot 30 gr laten komen
41f462235e6925f73825cd3cf46e5c3f.jpg
toen boven de kolen tot 48 gr
107cb13c6f12940d013aee9a43898615.jpg
heb ze even laten rusten en het resultaat een heerlijke malse biefstuk man man wat lekker !!
 
dat ziet er goed, lekker en mals uit.
leuke methode he?
 
Ja super ! Altijd leuk weer nieuwe dingen proberen en als het dan ook nog perfect lukt en het hele gezelschap hier is dik tevreden is nou dan prijs ik mij weer gelukkig
 
Ziet er goed uit hoor. Net gegeten, maar krijg spontaan weer trek!
 
Lust ik wel!
 
Ziet er goed uit  :)
 
Lekker
 
Lekker hoor, ook dat lust ik wel.
 
Terug
Bovenaan Onderaan