BasBQ
Beef en Steak

Resultaten van een weekendje vrij

niki0990

Tondelzoeker
Berichten
14
Afgelopen weekend een heerlijk vrij weekend gehad, dus genoeg tijd om vanalles uit te proberen op mijn groene ei!
3407e38efb15ef4ae1ad28bc3a9b716f.jpg
open pizza brood volgens het recept hier op het forum! Super makkelijk om te maken het was heerlijk
d6c6a7be01ab95e1e019fb28686b4abb.jpg
pulled pork op zelfgemaakte kadetjes met coleslaw
dac6619e99cab58415d90e694cdbbeab.jpg
portobello omwikkeld met spek gevuld met boursin cuisine, paprika, ui en geraspte kaas
8dce7be2104302e866dc505ed5550b50.jpg
be17b6370279f454cdce789f95866876.jpg
cobbler crumble met blauwe bessen en perzik volgens het recept van spiff uit het bbq magazine
c4878a17c733cb4aec53fdb2f8cdcc4a.jpg
helaas kreeg ik het ei hier niet op temperatuur,  voor het eerste andere kolen gebruikt dan de Black ranch namelijk de green egg kolen, welke blijkbaar veel sneller op zijn. Als gevolg was de cobbler een beetje te winegumachtig, volgende keer beter! En als toetje toe zondag nog een stuk buikspek
4d014acb074e7d075c9efd79b923b83f.jpg
al met al een productief weekend we hebben er weer van genoten!
En
 
je bent lekker druk bezig geweest ja, allemaal mooie gerechten
 
Das inderdaad aardig productief, ...goed bezig hoor
 
Ziet er goed uit, als je meer foto's van je PulledPork hebt en in een eigen draadje plaatst krijg je misschien wel een sticker ;)
 
Lekker hoor... mooi weekendje geweest... herkenbaar die bge kooltjes... mooi neutraal maar snel op. Klopt!
 
dennisb zei:
Ziet er goed uit, als je meer foto's van je PulledPork hebt en in een eigen draadje plaatst krijg je misschien wel een sticker ;)
Haha ja Had er een mooi draadje van aangemaakt, maar ben dus vergeten een foto te maken dat hij daadwerkelijk op de bbq ligt haha. Dus nu heb ik meteen een goed excuus om het snel nog een keer te doen
 
Terug
Bovenaan Onderaan