- Berichten
- 1.417
Rosbief stond op de planning, moest nog wat bij verzonne worden..
Rosbief met knoflook, rode peper, tijm, rozemarijn effe marineren
Hadden nog wat spekjes liggen, peulen, en een paprika.. ja wat er nog bij..
Wokgroente met noodles doet het altijd wel goed hier.. met rosbief? ja sure why not vleesj is vleesj en lekker dat het was
rosbief op 100°c indirect naar 42 graden.
Toen eraf, opstoken, wokpannetje erin effe de spekjes paprika peulen wokken op zo'n 225 graden
Rosbief nog even wat kleur geven.
Noodles effe in de wokpan want daar draait het om


en klaar, geen hoogstandje maar wel lekkah.
Rosbief met knoflook, rode peper, tijm, rozemarijn effe marineren

Hadden nog wat spekjes liggen, peulen, en een paprika.. ja wat er nog bij..
Wokgroente met noodles doet het altijd wel goed hier.. met rosbief? ja sure why not vleesj is vleesj en lekker dat het was

rosbief op 100°c indirect naar 42 graden.
Toen eraf, opstoken, wokpannetje erin effe de spekjes paprika peulen wokken op zo'n 225 graden
Rosbief nog even wat kleur geven.
Noodles effe in de wokpan want daar draait het om



en klaar, geen hoogstandje maar wel lekkah.