Beef en Steak

Restjesdag met "pasta" Fotowedstrijd

 
 
 
 

Veluwse Bob

Gemarineerd
Berichten
1.417
Rosbief stond op de planning, moest nog wat bij verzonne worden..
Rosbief met knoflook, rode peper, tijm, rozemarijn effe marineren :)

Hadden nog wat spekjes liggen, peulen, en een paprika.. ja wat er nog bij..

Wokgroente met noodles doet het altijd wel goed hier.. met rosbief? ja sure why not vleesj is vleesj en lekker dat het was 😁

rosbief op 100°c indirect naar 42 graden.
Toen eraf, opstoken, wokpannetje erin effe de spekjes paprika peulen wokken op zo'n 225 graden
Rosbief nog even wat kleur geven.
Noodles effe in de wokpan want daar draait het om 🤣🤣🤣
en klaar, geen hoogstandje maar wel lekkah.

20240706_090920.jpg


20240706_091424.jpg


20240706_152915.jpg



20240706_155217.jpg



20240706_164425.jpg


20240706_165018.jpg


20240706_165315.jpg


20240706_170654.jpg


20240706_171052.jpg

20240706_172020.jpg


20240706_172030.jpg
 
Ziet er goed uit! Mooi kleurtje die Rosbief 🤌🏻
 
vandaag op brood lekker dun gesneden bij gebrek aan een snijmachine! Maar heerlijk 😄
Ik denk dat ik het toch het liefste op brood eet.
 
Terug
Bovenaan Onderaan