- Berichten
- 10.093
Hoi bbq collega's.
Enige tijd geleden weer eens een voorraad worstjes gemaakt. Hiervan was wat worst deeg overgebleven.
Dit Is gisteren tot 2 flinke burgers gevormd en met spek omwikkeld.
Vervolgens een uurtje op de bbq bij ca 150 graden en afgelakt met bbq saus.
Het smaakte erg goed.
Om te testen
ook nog even een worstje ernaast gelegd.
Hier de foto's.
Het worstje heeft er te lang opgelegen, want was iets te droog (ook nog eens runder worst).
Vandaar volgens mij ook de rimpels, maar de smaak Is erg goed.
Veeeeeeel lekkerder dan een worstje uit de winkel.
Bedankt voor het kijken.
Rick
Enige tijd geleden weer eens een voorraad worstjes gemaakt. Hiervan was wat worst deeg overgebleven.
Dit Is gisteren tot 2 flinke burgers gevormd en met spek omwikkeld.
Vervolgens een uurtje op de bbq bij ca 150 graden en afgelakt met bbq saus.
Het smaakte erg goed.
Om te testen

Hier de foto's.






Het worstje heeft er te lang opgelegen, want was iets te droog (ook nog eens runder worst).
Vandaar volgens mij ook de rimpels, maar de smaak Is erg goed.
Veeeeeeel lekkerder dan een worstje uit de winkel.
Bedankt voor het kijken.
Rick