Beef en Steak

Restje Pulled Pork

  • Onderwerp starter Onderwerp starter Arno
  • Startdatum Startdatum
 
 
 

Arno

Kooltjesharker
Berichten
238
Afgelopen zaterdag heb ik mijn Maiden Run Pulled Pork met jullie gedeeld. Wat een succes. We hebben er drie dagen van gegeten! Vandaag het laatste restje gebruikt op één van mijn favorieten gerechtjes van de BBQ; De Flammkuchen! Ik maak de Flammkuchen regelmatig, en mijn favoriete bodem is die van de Sligro en wel de ronde. Niet de ovale want deze past niet lekker op mijn pizzasteen. 😂 Helaas was deze uitverkocht en heb ik mij laten verleiden tot het verse Flammkuchendeeg van Tante Fannie. Op zich vond ik dit niet slecht, maar ik prefereer toch die van de Sligro. Het deeg van Tante Fannie is iets dikker en vind ik een beetje overheersen qua smaak. Ik hou meer van een zeer dunne krokante bodem, maar goed...Roeien met de riemen die je hebt.

Uiteindelijk een compleet avondmaal geworden. Mijn eitje opgewarmd tot 220°C, bodem ingesmeerd met crème fraîche, wat halve rode uienringetjes, paar groene asperges in mooie schuine plakjes (de topjes intact gelaten uiteraard), wat bosuitjes eroverheen en wat ik normaal doe is wat ongerookte spekreepjes over de bodem verdelen. Dit keer heb ik deze weggelaten omdat ik de laatste twee minuten de Pulled Pork eroverheen heb verdeeld. Klein kwartiertje wachten en smullen maar. 😋

Before...

IMG_6374.JPG


After...

IMG_6383.JPG
 
Ziet er goed uit
Effe een roller erover als ze te dik zijn? Vooraf natuurlijk 😜😁
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Wauw. Geweldig. Krijg er trek van
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Lekker maaltje dit. Dat ga ik ook eens doen met PP. Krijg er nu al trek in.
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Pulled Pork op de flamkuchen is hier favoriet. We mengen dan de crème fraiche met bbq saus.
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Ziet er heerlijk uit.
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Lekker, goed idee. Dat Sligro deeg zal ik ook eens halen, dunne bodem is wel top
 
  • Leuk
Waarderingen: Arno
Terug
Bovenaan Onderaan