BasBQ
Beef en Steak

Repetitie Bavetterollade

FJP84

Vuurmaker
 
Berichten
80
Vandaag de generale repetitie voor de Bavetterollade. 591 gram schoon en de haak. Vlinderen is niet helemaal zonder gaten gelukt maar eenmaal gerold valt het mee.

De vulling bestaat uit truffelmayo, basilicum, zongedroogde, tomaat, paar kappertjes, geroosterde pijnboompitjes en parmezaanse kaas.

Doel is om volledig indirect de gaten tot 54c kern.
f189fbfaf8360d7a9f8df8606e4f95ec.jpg
0f250f95202c364f989504835fe43f9e.jpg
f81b8f0fd9ebd802d136b17c2c5ba603.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 

Bramster

Stoker
 
 
Berichten
475
Ik ben benieuwd naar het resultaat. Eerste stap ziet er al goed uit. 👍
 

FJP84

Vuurmaker
 
Berichten
80
Het was behoorlijk goed te eten! Gaan we vaker maken!
011404ffb29f935cefcbdafc2ab0469a.jpg
9752737c7c8fd99d64693928152c96dd.jpg
401001a96f9a9de0607d85c1ec1ef324.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-A325F met Tapatalk
 

Ewald

Administrator
Forumleiding
 
 
 
 
Berichten
3.807
Deze is niet conform de forumregels, geen foto van de bereiding op de BBQ, deze verplaats ik naar de asbak
 

@rno

BBQ Junkie
 
 
 
 
Berichten
5.470
Ik snap dat je’m vaker ga maken als ik het zo zie
 

Grimlord

Gemarineerd
 
 
 
Berichten
1.010
Moet zo'n bavette ook nog eens toevoegen aan de ToQ-lijst
 
Bovenaan Onderaan