Heerlijk rustige zaterdagmiddag met de Q aan in de tuin..
Rendang van bbq-junkie.nl
– 800 ml Kokosmelk
– 1 Limoen
– 6 blaadjes Laurier
– 4 stengels Citroengras
– 4 theelepels Korianderzaad
– 3 theelepels Gemalen Komijnzaad
– 3 theelepels Kurkuma
– 6 teentjes Knoflook
– 1 theelepel Zout
– 3 Rode Pepers
– 2 theelepels Trassi
– 4 Grote Sjalotten
– 4 eetlepels Geraspte Verse Gember
– 4 eetlepels Zonnebloemolie
– stuk of 10 tomaatjes
bbq-junkie.nl
Ik heb het vlees met een blokje rookhout aangebraden op het gietijzeren rooster en er wat tomaatjes aan toegevoegd voor de rest het recept aanhouden. Afwachten of het iets wordt
....


Rendang van bbq-junkie.nl
Ingrediënten
– 2 kilogram Runderriblappen– 800 ml Kokosmelk
– 1 Limoen
– 6 blaadjes Laurier
– 4 stengels Citroengras
– 4 theelepels Korianderzaad
– 3 theelepels Gemalen Komijnzaad
– 3 theelepels Kurkuma
– 6 teentjes Knoflook
– 1 theelepel Zout
– 3 Rode Pepers
– 2 theelepels Trassi
– 4 Grote Sjalotten
– 4 eetlepels Geraspte Verse Gember
– 4 eetlepels Zonnebloemolie
– stuk of 10 tomaatjes

Rendang uit de Dutch Oven - BBQ Recepten - BBQ Junkie
Liefhebber van stoofpotjes en stoofvlees? Dan is dit BBQ recept voor Rendang uit de Dutch Oven een aanrader! Duurt even, maar dan heb je ook wat!

Ik heb het vlees met een blokje rookhout aangebraden op het gietijzeren rooster en er wat tomaatjes aan toegevoegd voor de rest het recept aanhouden. Afwachten of het iets wordt
....

