- Berichten
 - 543
 
Vandaag 2 regenboogforellen en 2 portobello's op de BGE.
Forellen gevuld met:
Kruidenmix (zout,peper,paprikapoeder,ui,wortel,knoflook,dille,suiker).
Vulling portabello's:
Courgette,ui,champignons,tomatensauszout,peper,knoflook,chilipoeder en een beetje parmezaanse kaas.
Nu even op 200 graden rond de 10min
		
		
	
	
		
	
Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Forellen gevuld met:
Kruidenmix (zout,peper,paprikapoeder,ui,wortel,knoflook,dille,suiker).
Vulling portabello's:
Courgette,ui,champignons,tomatensauszout,peper,knoflook,chilipoeder en een beetje parmezaanse kaas.
Nu even op 200 graden rond de 10min
	Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk