Beef en Steak

Regenboogforel met protabello

 
 

denman1710

Pitmaster
Berichten
545
Vandaag 2 regenboogforellen en 2 portobello's op de BGE.

Forellen gevuld met:

Kruidenmix  (zout,peper,paprikapoeder,ui,wortel,knoflook,dille,suiker).

Vulling portabello's:
Courgette,ui,champignons,tomatensauszout,peper,knoflook,chilipoeder en een beetje parmezaanse kaas.

Nu even op 200 graden rond de 10min

f486e621b83c96d39a1630f8fa77102a.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

 
8f87bf9b7d1f95bbc61bf95f568b86ad.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

 
Mooi hoor
 
Klaar:

c7bd91e9b90c567ba1a2fa596f6f4288.jpg


Verstuurd vanaf mijn SM-G920F met Tapatalk

 
Mooie bordjes, dat ziet er heerlijk uit
 
Terug
Bovenaan Onderaan