BasBQ
Beef en Steak

Regenachtige PP en ribbels

 
 
 

Carnao

Pitmaster
Berichten
652
Na vele dagen werken had ik vandaag eindelijk een vrije dag. Dat wetende had ik dagen geleden al wat ribs en een procureur gekocht om op de smoker klaar te maken. Helaas was het ietwat nat toen ik met mijn run begon. Maarja wie heeft dat ooit tegen gehouden op dit prachtige forum he
8b5c0582bd20722f21025d61d2e220c7.jpg

En dus beginnen we zo
657c1b93b2ce9e8aae1c52288adb6553.jpg

De ribs na een 2-2-1 sessie
545c77c3948bc9b7c01f34b312233e88.jpg

De PP zat na 5 uren in de zone op 68 graden. Dat moment dat je hem dan weer ziet klimmen. Eerst 1 graad en dan nog 1...... zo'n mooi moment
cb5c82839784f2037434d9388973d52e.jpg

Wachten duurt lang
d416c8f3ccbe59c7426cff0ea6819624.jpg

Diegene daarboven houdt van BBQ
8afcced562434332bce67638bb1d7a2f.jpg

En na 9 uur is de PP klaar.

YUM!!

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

 
Ik krijg een dejavu met die parasol  :D Zal wel gesmaakt hebben
 
Niets mis mee
 
lekker hoor, weer of geen weer, altijd pp weer  ;)
 
Terug
Bovenaan Onderaan