Favoriet bij mijn kinderen;-)
Variant op het bier kippetje.
Lekker het kippetje in de Chickerub van Ed, zowel van binnen als van buiten.
Vervolgens na een rustperiode op een blik Red Bull indirect op de bbq op ca 190 graden. Ik spuit hem na 30 minuten even in met olijfolie voor het extra knapperige korstje. Na ca een uurtje is hij vaak wel klaar.
		
		
	
	
		
	
		
	
		
	
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
		
			
		
		
	
				
			Variant op het bier kippetje.
Lekker het kippetje in de Chickerub van Ed, zowel van binnen als van buiten.
Vervolgens na een rustperiode op een blik Red Bull indirect op de bbq op ca 190 graden. Ik spuit hem na 30 minuten even in met olijfolie voor het extra knapperige korstje. Na ca een uurtje is hij vaak wel klaar.
	
	
	Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
	
			
			
 stand-by met een vangnet dus;-)