Beef en Steak

R?sle smoker no.1 f150

Ik heb ruim 2 jaar de voorloper van deze smoker (die zonder de klemmen) maar kan met totaal niet vinden in jouw ervaring. Echterrrrrr.....
Ik vind het onbegrijpelijk dat je een smoker niet met briketten stookt, ik gebruik of de kokosbriketten van de Sligro of Greekfire. En die stinken echt niet.
Met de briketten kan ik mijn smoker super stabiel gebruiken, ondanks dat die van mij ook "valse" lucht aanzuigt. Bijna op de graad nauwkeurig in te stellen.
Houtskool gebruik ik alleen in mijn smoker als ik hem heb ombouw als bbq (zonder de 2 tussenringen) en dan ik de temperatuur ook prima te regelen.
 
Houtskool vind ik een lekkere geur afgeven maar nu begint de onderste deel steeds ovaler te worden en bij alle luchtsleuven dicht blijft de temperatuur oplopen....
 
Terug
Bovenaan Onderaan