patrick1976
Vuurmaker
- Berichten
- 64
Hallo mede bbqers,
Heeft iemand toevallig ervaring met de r?sle smoker no.1 f150 ?
Ik heb momenteel een weber 57 premium one touch, waar ik eigenlijk alleen maar indirect mee werk.
Ik hou van lange low and slow ( rook ) sessies, maar ik heb ondervonden dat dit op een kogel bqq
soms best lastig kan zijn, met name het op temeratuur houden bij lange sessies van 6 uur en langer,
Omdat je telkens met het bijvullen van de briketten, het deksel er af moet halen waardoor je dus weer warmte verliest.
Nu is mijn oog gevallen op de smoker van r?sle, mede door de prijs, 2 roosters 50 cm, een speciaal kolen rooster voor direct en indirect bbqen e.d.
Ik heb alleen nog totaal geen ervaring met een smoker bbq, en ik ken ook niemand met deze of een andere smoker, dus hoop ik dat jullie mij misschien kunnen vertellen of de r?sle een goede keus is.
Of dat ik miss beter kan gaan voor een ander merk
Heeft iemand toevallig ervaring met de r?sle smoker no.1 f150 ?
Ik heb momenteel een weber 57 premium one touch, waar ik eigenlijk alleen maar indirect mee werk.
Ik hou van lange low and slow ( rook ) sessies, maar ik heb ondervonden dat dit op een kogel bqq
soms best lastig kan zijn, met name het op temeratuur houden bij lange sessies van 6 uur en langer,
Omdat je telkens met het bijvullen van de briketten, het deksel er af moet halen waardoor je dus weer warmte verliest.
Nu is mijn oog gevallen op de smoker van r?sle, mede door de prijs, 2 roosters 50 cm, een speciaal kolen rooster voor direct en indirect bbqen e.d.
Ik heb alleen nog totaal geen ervaring met een smoker bbq, en ik ken ook niemand met deze of een andere smoker, dus hoop ik dat jullie mij misschien kunnen vertellen of de r?sle een goede keus is.
Of dat ik miss beter kan gaan voor een ander merk