- Berichten
- 139
Het was weer eens tijd voor wat getrokken varken.
Deze zoals wel vaker, naar het recept van Noskos....
Dus, ge?njecteerd en gerubt:
Tegelijkertijd ook maar een nieuwe voorraad bbq saus gemaakt (verwacht komende dagen wel wat nodig te hebben).
Vanochtend rond 7u de smoker in
Vanmiddag rond 12 uur voor het glazen en na het glazen
Na het glazen is rond 14:30 het vlees ingepakt en zit momenteel de kerntemperatuur op de 71 graden.
bbq temp heeft voornamelijk gewisseld tussen de 90 en 100 graden. En ik heb hem na het inpakken van het vlees iets opgestookt naar 110
Deze zoals wel vaker, naar het recept van Noskos....
Dus, ge?njecteerd en gerubt:
Tegelijkertijd ook maar een nieuwe voorraad bbq saus gemaakt (verwacht komende dagen wel wat nodig te hebben).
Vanochtend rond 7u de smoker in
Vanmiddag rond 12 uur voor het glazen en na het glazen
Na het glazen is rond 14:30 het vlees ingepakt en zit momenteel de kerntemperatuur op de 71 graden.
bbq temp heeft voornamelijk gewisseld tussen de 90 en 100 graden. En ik heb hem na het inpakken van het vlees iets opgestookt naar 110