- Berichten
- 70
Afgelopen weekend pulled pork gemaakt.
De avond van te voren heb ik de procureur in de rub gezet. De volgende dag heb ik de bbq aangestoken met een temperatuur van ongeveer 125 graden. Ik heb het vlees ingespoten met appelazijn appelsap en rub.
Toen ik daarmee klaar was en de bbq op temperatuur mocht het varkentje erop om te roken met appel/kersenhout en om op een kerntempratuur te komen van 70 graden. Om het half uur heb ik hem bespoten met appelazijn en appelsap. Toen hij op kerntempratuur van 70 graden was heb ik hem met bbqsaus ingekwast. Naar 1.5 uur het varkentje ingepakt en gegaard tot hij boterzacht was. En toen lekker gepulled en een lekker broodje gemaakt. Hieronder wat foto's.
De avond van te voren heb ik de procureur in de rub gezet. De volgende dag heb ik de bbq aangestoken met een temperatuur van ongeveer 125 graden. Ik heb het vlees ingespoten met appelazijn appelsap en rub.
Toen ik daarmee klaar was en de bbq op temperatuur mocht het varkentje erop om te roken met appel/kersenhout en om op een kerntempratuur te komen van 70 graden. Om het half uur heb ik hem bespoten met appelazijn en appelsap. Toen hij op kerntempratuur van 70 graden was heb ik hem met bbqsaus ingekwast. Naar 1.5 uur het varkentje ingepakt en gegaard tot hij boterzacht was. En toen lekker gepulled en een lekker broodje gemaakt. Hieronder wat foto's.