- Berichten
- 186
Ik had een lekker stuk procureur van 2,6 kilo om pulled Pork van te maken.
Op vrijdagavond deze geïnjecteerd en in de rub.
Zaterdagochtend om 06.45 uur op het rooster
Na 5 uur de temperatuur was toen 70°C in de glaze.
Na twee uur was de procureur zover dat ik deze kon inpakken.
Ruim twee uur verder was de temperatuur 95° en na het kwartiertje uitdampen, het uurtje rusten was het zover dat het pullen kon beginnen.
Wat saus erbij en deze pulled pork was klaar.
Het gebruikte recept was "Wedstrijd pulled pork van de barbecue" van noskos
Op vrijdagavond deze geïnjecteerd en in de rub.
Zaterdagochtend om 06.45 uur op het rooster
Na 5 uur de temperatuur was toen 70°C in de glaze.
Na twee uur was de procureur zover dat ik deze kon inpakken.
Ruim twee uur verder was de temperatuur 95° en na het kwartiertje uitdampen, het uurtje rusten was het zover dat het pullen kon beginnen.
Wat saus erbij en deze pulled pork was klaar.
Het gebruikte recept was "Wedstrijd pulled pork van de barbecue" van noskos
Laatst bewerkt: