- Berichten
- 916
Er lag nog een procureur in de vriezer.. en op het todo lijstje het wedstrijdrecept van Sea Side Smokers dat Noskos publiceerde. Dus zaterdag avond begonnen.
Eerst de glaze en de voorbereiding voor de eindsaus.
Dan de injectievloeistof en beginnen
Daarna dik in de rub en een nachtje in de koelkast.
Zondagmorgen tegen half negen narubben en op de OTP
Na zes uurtjes de warme glaze aangebracht
En twee en een half uur later in de folie gepakt.
Om half zes piepte zweedse thermometer dat de 89 C bereikt was.
Een uurtje rusten, de eindsaus afmaken en opwarmen, en pullen:
Met toevallig langskomende vrienden gegeten met zelfgemaakte friet en sperziebonen.
Helaas geen foto's verder, maar het unanieme oordeel was dat deze pulled pork echt SUPER lekker is.
Noskos en Sea Side Smokers heel erg bedankt!! Het was heerlijk, en ik ben blij dat er wat overgebleven is en nu in de vriezer op me ligt te wachten..
Daarnaast is het geweldig dat met dit recept pulled pork ineens goed planbaar geworden is. Voor het eerst niet later dan gepland klaar. Geweldig!
Eerst de glaze en de voorbereiding voor de eindsaus.

Dan de injectievloeistof en beginnen

Daarna dik in de rub en een nachtje in de koelkast.
Zondagmorgen tegen half negen narubben en op de OTP

Na zes uurtjes de warme glaze aangebracht

En twee en een half uur later in de folie gepakt.
Om half zes piepte zweedse thermometer dat de 89 C bereikt was.
Een uurtje rusten, de eindsaus afmaken en opwarmen, en pullen:

Met toevallig langskomende vrienden gegeten met zelfgemaakte friet en sperziebonen.
Helaas geen foto's verder, maar het unanieme oordeel was dat deze pulled pork echt SUPER lekker is.
Noskos en Sea Side Smokers heel erg bedankt!! Het was heerlijk, en ik ben blij dat er wat overgebleven is en nu in de vriezer op me ligt te wachten..
Daarnaast is het geweldig dat met dit recept pulled pork ineens goed planbaar geworden is. Voor het eerst niet later dan gepland klaar. Geweldig!