Beef en Steak

Pulled pork

  • Onderwerp starter Onderwerp starter DaanN
  • Startdatum Startdatum
 
 

DaanN

Vuurmaker
Berichten
76
Laatst eens pulled pork gemaakt. Mooie procureur. Lang gegaard tot kern van 92gr. Pork rub en piggy spray van Jord. Hele ervaring en voor herhaling vatbaar. Iemand tips om nog meer smaak te geven aan de binnenkant van het vlees? Vond met name de bark en dus buitenkant erg smaakvol maar de binnenkant bleef achter. Pulled beef van chuck roast vind ik toch net wat lekkerder.

346C7507-A600-4990-B8EB-BB6B9BE1C35A.jpeg


266F81E2-B255-4366-9599-D4897743510C.jpeg


60EBEB4D-1DBC-4AFC-9C22-CCA2272A300D.jpeg


9A724F17-2C50-409E-9160-10D0920E0D54.jpeg
 
lekker hoor
volgende keer injecteren voor smaak aan de binnenkant

heb je ook een foto van je pp op de bbq?
 
Heb je nog een foto van het vlees op de BBQ?
Anders moet ik deze schitterende uitvoering helaas, volgens de regels, naar de asbak plaatsen en kan ik je er ook geen knorretje voor geven.
 
Thanks! Injecteren voor of na bbq?
Nee heb ik niet. Zal ik volgende keer even do
injecteren voor de bbq
zie deze link voor (een) recept
 
Dank voor t recept! Verplaats maar naar asbak! Zal hem volgende keer includeren!
 
Broodje ziet er lekker uit
Na het pullen een smaak toevoegen?
 
Terug
Bovenaan Onderaan