- Berichten
- 916
Na de tip van Bert bij de C1000 een schouderkarbonade-aan-een-stuk van 3 kg gescoord.
Deze is vrijdagavond in de Southern Succor Rub van de site van noskos gezet. Nadat ik zaterdagmorgen om 04:00 dochterlief had opgehaald kon de ketel mooi aangestoken worden. Het regende ja, maar de parasol is niet alleen tegen de zon..
Om 15:40 was de 89 C bereikt en kon deze bonk in zilverfolie nog een paar uurtjes rusten.
Toen konden er nog wat rode en gele paprika's direct op de kolen geroosterd worden. Geen foto, dus niet gebeurd..
Slechts een foto tijdens het pullen..
Helaas verder geen foto's, en deze zijn ook al niet zo best. Toch leek het me aardig dit even te delen.
Het vlees liet zich eenvoudig om de botten wegpullen. Ik heb met de rub een beetje nagekruid en de smaak was prima! Met 8 man vrijwel schoon opgegeten, met een broodje, wat koolsla en de geroosterde paprikareepjes.
Goed tip Bert. Dankjewel!
Deze is vrijdagavond in de Southern Succor Rub van de site van noskos gezet. Nadat ik zaterdagmorgen om 04:00 dochterlief had opgehaald kon de ketel mooi aangestoken worden. Het regende ja, maar de parasol is niet alleen tegen de zon..

Om 15:40 was de 89 C bereikt en kon deze bonk in zilverfolie nog een paar uurtjes rusten.

Toen konden er nog wat rode en gele paprika's direct op de kolen geroosterd worden. Geen foto, dus niet gebeurd..
Slechts een foto tijdens het pullen..

Helaas verder geen foto's, en deze zijn ook al niet zo best. Toch leek het me aardig dit even te delen.
Het vlees liet zich eenvoudig om de botten wegpullen. Ik heb met de rub een beetje nagekruid en de smaak was prima! Met 8 man vrijwel schoon opgegeten, met een broodje, wat koolsla en de geroosterde paprikareepjes.
Goed tip Bert. Dankjewel!