- Berichten
- 1.184
Al een aantal keer gemaakt maar dit wordt de eerste keer dat ik het hier deel.
2.5kg varkensnek om pulled pork van te maken.
Eerst 12 uur in de brine.
Daarna ge?njecteerd volgens recept van noskos en zelfgemaakte magic dust rub er op.
Nachtje in de ijskast en vanmorgen om 6u was het tijd om de Q aan te steken.
Vanaf half 8 ligt hij er op met wat appel- en kersenhout.
Tot half 11 steeg de temperatuur prima tot hij tegen de 60 graden aanhing. Zojuist, 4.5u later, was hij nog maar op 64.
Na 7.5 uur
Ik wilde hem het liefst niet inpakken maar aangezien we om 5 uur weg moeten toch maar er afgehaald, ingesmeerd met zelfgemaakte bbq saus, en teruggelegd met een jasje.
Nu hopen dat hij snel richting de 88 gaat. Foto's volgen later!
2.5kg varkensnek om pulled pork van te maken.
Eerst 12 uur in de brine.
Daarna ge?njecteerd volgens recept van noskos en zelfgemaakte magic dust rub er op.
Nachtje in de ijskast en vanmorgen om 6u was het tijd om de Q aan te steken.
Vanaf half 8 ligt hij er op met wat appel- en kersenhout.
Tot half 11 steeg de temperatuur prima tot hij tegen de 60 graden aanhing. Zojuist, 4.5u later, was hij nog maar op 64.
Na 7.5 uur
Ik wilde hem het liefst niet inpakken maar aangezien we om 5 uur weg moeten toch maar er afgehaald, ingesmeerd met zelfgemaakte bbq saus, en teruggelegd met een jasje.
Nu hopen dat hij snel richting de 88 gaat. Foto's volgen later!