BasBQ
Beef en Steak

Pulled pork

 
 

Bruce

Vuurmaker
Berichten
99
Het was vaderdag dus een mooie kans om eens lekker te BBQ?en. En het was een feestje eerste keer Pulled pork maken waar je toch al een hele tijd naar uit kijkt, en me nieuwe WSM aanslingeren. Bij de Sligro een mooi stuk procureur gehaald van 2,5 kg. Dit stuk ge?njecteerd met Sweet brine o?mine pork injection. Daarna eigen gemaakte rub erover.
49cc78b53128bb320a1f4b82f1ad168f.jpg
ef729a6ecc8a6e20c5d5bf929365c8d2.jpg
Dit allen twee uurtjes in laten trekken in de koelkast. Rond een uur of 12 de WSM aangestookt met was stukken appelhout.
f7270f4aa2e9b52e83e6cc770e1e0086.jpg
225e450db4dc54e98bf679f6d17520bf.jpg
Toen de WSM lekker op temperatuur was mocht hij erop, temperatuur was super makkelijk om stabiel te houden.
e844b51a52dc153df4a42e1cf8efe9c6.jpg
Ondertussen de koolsalade gemaakt, toen de 70 gaden was bereikt procureur ingepakt in aluminiumfolie.
9871597a86bb263b0c8c97abbd3eca3c.jpg
Ook nog een stukje kip met bacon gemaakt gevuld met roomkaas en chorizo maar dat terzijde. Ongeveer 7 uur nadat de procureur erop ging stond de meter al op 92 graden en mocht hij eraf. Vond dat het best wel heel erg snel ging. Stuk een uurtje laten rusten, toen uit elkaar getrokken.
c2895a1a357fb8d3befa7ed6dddd5ff8.jpg
e93644661f6936461c179ce17095e9ef.jpg
Heerlijke witte bolletjes Pulled pork met koolsalade. Was echt super lekker.
e005249c99b8ff7eee5bb0b6410c1205.jpg



Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
 
Lust ik wel!
 
Mooie run om je nieuwe smoker vies te maken. Die kip met bacon klinkt trouwens ook niet verkeerd. Lekker bezig geweest.
Gefeliciteerd met je knorrie.
 
lekker man. mooie run.
en inderdaad, wsm veel gebruiken. gaat ie het alleen maar beter van doen

gefeliciteerd met je sticker
 
Dat is een snelle run! ziet er heel goed uit.
 
Dat ging inderdaad vrij snel, het vlees ziet er uit de folie best nog licht uit, ge-pulled op het broodje ziet het er geweldig uit!
Gefeliciteerd met je knor.
 
Terug
Bovenaan Onderaan