Afgelopen maandag was het zo ver, na zondag voor het eerst mijn r?sle smoker gebruikt te hebben voor een hele kip (handig dat ie wat hoger is dan een standaard bbq) ging maandag mijn Pulles pork erop.
Zondagavond de 2kg procureur voorbereid met wat injecties en mijn zelf samen gestelde rub om op maandag op tijd op te staan om de kolen aan te steken.
Toen na een tijdje de temperatuur op 120c kwam de procureur erop gelegd (grotendeels het recept van noskos gebruikt)
Na ongeveer 5 uur ingesmeerd toen de kern nog op ongeveer 65c zat.
Daarna heb ik de temperatuur goed in de gaten gehouden en toen deze van 72 naar 71 zakte de procureur goed strak ingepakt. Toen was het wachten begonnen. Na een tijdje begon de temperatuur gestaag op te lopen en om stipt 6 uur was het 88c.
Vanuit de barbecue in een ovenschaal gedaan en samen met wat vrienden en familie opgegeten. ("Nog nooit zo'n lekkere pp gegeten" was een van de opmerkingen, en daar ben ik het roerend mee eens)
Lekker op een wit bolletje met wat augurk, coleslaw en bbq saus
Zondagavond de 2kg procureur voorbereid met wat injecties en mijn zelf samen gestelde rub om op maandag op tijd op te staan om de kolen aan te steken.
Toen na een tijdje de temperatuur op 120c kwam de procureur erop gelegd (grotendeels het recept van noskos gebruikt)

Na ongeveer 5 uur ingesmeerd toen de kern nog op ongeveer 65c zat.

Daarna heb ik de temperatuur goed in de gaten gehouden en toen deze van 72 naar 71 zakte de procureur goed strak ingepakt. Toen was het wachten begonnen. Na een tijdje begon de temperatuur gestaag op te lopen en om stipt 6 uur was het 88c.
Vanuit de barbecue in een ovenschaal gedaan en samen met wat vrienden en familie opgegeten. ("Nog nooit zo'n lekkere pp gegeten" was een van de opmerkingen, en daar ben ik het roerend mee eens)

Lekker op een wit bolletje met wat augurk, coleslaw en bbq saus
