Beef en Steak

Pulled Pork

  • Onderwerp starter Onderwerp starter bjoern
  • Startdatum Startdatum
B

bjoern

Gast
Afgelopen woensdag heb ik voor het eerst Pulled Pork op mijn Primo gemaakt. Het koste me deze keer weinig moeite om de temperatuur constant te houden (rond de 115/120 graden). Dit schouderstuk met bot van ongeveer 4,5 kilo heeft 12 uur op de bbq gelegen, waarvan 6 uur in aluminium folie. Deze keer heb ik hem ge?njecteerd en daarnaast met een plantenspuit gesprayd.
Hieronder de foto's:









 
Heerlijk
 
Waarom ligt hij op edn alufolie schaaltje ?
 
Mooie run, Primo is een mooi apparaat waarbij de temperatuursbeheersing een fluitje van een cent is!

 
Maccie, het is inderdaad een primo large. Ben er super tevreden mee.Wat moet ik doen om aan een knorretje te komen?

Dominique, goed gezien, ik dacht dat het handiger was met het sprayen zodat ik het vocht op zou kunnen vangen. Volgende keer gaat hij er gewoon zonder schaaltje op.
 
Denk dat je de stappen voor een knorretje wel hebt gedaan. (Als je in dr topic erbij zet 'eerste keer...' of 'voor een stickertje' valt het sneller op. ;). Maar ik denk dat het wel goed komt...)

Ziet er heerlijk uit!
 
Lekkerrrr!
 
Terug
Bovenaan Onderaan