- Berichten
- 14
Ik ben nog geen half jaartje bezig met deze low&slow, maar dit wordt al mijn derde Pulled Pork.
Eerste dag van mijn kerstvakantie dus nuttig besteden om voorraadje aan te leggen. En die zak Noskos Rub wil ook maar niet leeg
.
Maar goed heb weer wat geleerd, namelijk de positie van het deksel van mijn weber. Ik had die alijd met ontluchting boven de kolen en de Thermometer boven het vlees. De temp regeling op 120 was daarbij heel gevoelig.
Gisteren deksel eens omgedraaid, dacht misschien krijg ik dan meer rooksmaak.
Maar ik merkte meteen dat de Temperatur in de BBQ veel stabieler bleef en makkelijker te regelen was.
Die Thermometer gaf natuurlijk ook heel andere waardes aan. 150-160gr boven de kolen en omgedraaid 110gr. Maar aangezien ik toch een aparte op het rooster heb is die overbodig. Dus tip aan de weber gebruikers (als die het niet wisten) om dit eens te proberen.
Eerste dag van mijn kerstvakantie dus nuttig besteden om voorraadje aan te leggen. En die zak Noskos Rub wil ook maar niet leeg
Maar goed heb weer wat geleerd, namelijk de positie van het deksel van mijn weber. Ik had die alijd met ontluchting boven de kolen en de Thermometer boven het vlees. De temp regeling op 120 was daarbij heel gevoelig.
Gisteren deksel eens omgedraaid, dacht misschien krijg ik dan meer rooksmaak.
Maar ik merkte meteen dat de Temperatur in de BBQ veel stabieler bleef en makkelijker te regelen was.
Die Thermometer gaf natuurlijk ook heel andere waardes aan. 150-160gr boven de kolen en omgedraaid 110gr. Maar aangezien ik toch een aparte op het rooster heb is die overbodig. Dus tip aan de weber gebruikers (als die het niet wisten) om dit eens te proberen.